ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Freee Wi-Fi είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του Marketing & αξιοποίησης του Wi-Fi δικτύου με μεγάλη επιτυχία.


Έχει αναπτύξει ένα δίκτυο αποτελούμενο από «Hotspots», δηλαδή διάφορα σημεία σε αρκετές χώρες του κόσμου, στα οποία παρέχεται δωρεάν εκμετάλλευση του υπάρχοντος Wi-Fi, δίνοντας πρόσβαση στο διαδίκτυο με ειδικό λογισμικό και προσβλέπει να γίνει το μεγαλύτερο δίκτυο «Free Hotspot» στη Κύπρο.


Με την πλατφόρμα λογισμικού της «Freee», οι επιχειρήσεις μπορούν να δώσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο στους πελάτες τους (με Login στο Wi-Fi που παρέχουν) και να αποκομίσουν δυνητικά οφέλη.


Σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει βοήθεια στους επιχειρηματίες για διαμόρφωση στρατηγικής ή προώθηση/διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών τους με καινοτόμο τρόπο.


Οι υπηρεσίες που παρέχει η πλατφόρμα της "FREEE", χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:


    B2B - business to business, επιχείρηση προς την επιχείρηση.
    B2C - business to customer, επιχείρηση προς τον πελάτη.

Sat Oct 14 08:30:13 +0000 2017

Ο Σύλλογος Ελλαδιτών Ελεύθερης Αμμοχώστου θα πραγματοποιήσει την ετήσια συνάντησή τους σε έναν καλό πελάτη μας #FreeeWiFiCyprus #dicapilla
Thu Oct 12 08:01:07 +0000 2017

Ένας ακόμη επιχειρηματίας που συνεργάστηκε μαζί μας! Mello Cocktail Bar & Restaurant - Kapparis, Cyprus! #freeewifi #freeewificy
Fri Jun 16 06:45:38 +0000 2017

@FreeeWifiCyprus #Cyprus #freewifi https://t.co/ih07ny06R0

Μείνετε σε επαφή

Εισάγετε το email σας για να είστε σε συνεχή ενημέρωση για συμβουλές web marketing...
Συνδεθείτε και εσείς μαζί μας, ώστε να λαμβάνετε το newsletter μας.

Περισσότερα για εμάς

logoecosystemΗ Freee, δημιουργεί ένα "win win" Wi-Fi οικοσύστημα, προσφέροντας αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για διαχείριση σε πραγματικό χρόνο.

Η πλατφόρμα της Freee δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και να ανταμοίβονται με διάφορες προσφορές.